Skip to content

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het kan heel fijn zijn wanneer iemand van buitenaf meekijkt naar je situatie en je een ander perspectief kan bieden. Iemand die je door alle beperkende gedachten van je ego heen leidt en je weer energetisch in beweging brengt.
Zodat je weer mogelijkheden ziet… kansen ziet… oplossingen ziet… en niet alleen durft te dromen van een mooiere toekomst, maar ook stappen gaat nemen om deze te creëren.

Je hoeft slechts de eerste stap alleen te zetten en contact met me op te nemen. De volgende stappen ben ik er voor je om je te steunen, te motiveren en te inspireren om de beste versie van jezelf te worden.

Hoe?

Ook daar zijn vele mogelijkheden. Kijk hieronder welke diensten ik o.a. aanbied of lees eerst wat meer over wie ik ben

En wil je liever eerst lezen wat andere cliënten over mij vertellen?

Kijk dan op de ervaringen pagina

Neem gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar wat jou bezig houdt en wat eventuele lichamelijke ongemakken jou willen vertellen. Ik leg je graag uit wat ik voor je kan betekenen om je weer lekker in je vel te voelen en je dromen realiteit te maken. 

Coach trajecten

Mijn ‘Bewust naar Rust’ traject is specifiek gericht op stress klachten en burn-out en brengt je lichaam en geest weer in evenwicht.

Gedurende 3 maanden gaan we samen intensief aan de slag om je hele systeem te resetten. Je leert oude patronen te doorbreken en een betere balans in je leven te creëren op elk vlak. Het doel is om beter om te leren gaan met stress en tevens om je leven zo in te richten dat balans, plezier en geluk de overhand in je leven gaan nemen.

We gaan praktisch aan de slag met wekelijkse gesprekken (online of op locatie) en energetische behandelingen. Tussen onze gesprekken en behandelingen in kun je zelfstandig aan de slag met audio’s en opdrachten die je van mij krijgt. Je leert diverse technieken zoals o.a. EFT te gebruiken,, zodat je erop kunt vertrouwen dat je na het afsluiten van dit traject zelf weer balans kunt vinden in stressvolle periodes.

Tussentijds kun je me via WhatsApp bereiken om eventuele vragen te stellen en voor extra begeleiding.

Meer informatie over dit traject lees je hier

NB: veel werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun werknemers en nemen de kosten voor een individueel coachtraject geheel of gedeeltelijk voor hun rekening. Een coachtraject kan ook onderdeel zijn van het Plan van Aanpak bij re-integratie. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en/of informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

Het Spectrum 1:1 coach traject

Het Spectrum is een speciaal gecreëerd coaching programma waarbij EFT, Human Design, energy psychology coaching en aromatherapie zijn samengebracht tot een uniek systeem waarbij aandacht is voor het in balans brengen van 9 essentiële menselijke condities. In hun hoogste expressie liggen deze 9 condities aan de basis van genezing, volwassenheid, gezondheid en veerkracht.

Het doel van dit programma is om energetische blokkades, beperkende overtuigingen en oude verhalen los te laten die je er tot nu toe ervan hebben weerhouden om het volledige potentieel van wie je bent te ontwikkelen. Vanuit deze krachtige positie kun je bewust het leven creëren dat je wenst.

Dit programma is individueel te volgen waarbij we 1:1 dieper ingaan op jouw persoonlijke verhalen en ervaringen en je gedurende 5 maanden intensief begeleid wordt. 

NB: veel werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun werknemers en nemen de kosten voor een individueel coachtraject geheel of gedeeltelijk voor hun rekening. Een coachtraject kan ook onderdeel zijn van het Plan van Aanpak bij re-integratie.

Kijk voor meer informatie over het Spectrum programma op de informatiepagina

Coachtraject op maat

Ik bied ook coachtrajecten op maat. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of online) bespreken we waar je behoeftes liggen en wat je doelen zijn. 

We stellen vervolgens een pakket samen dat o.a. kan bestaan uit coaching sessies, EFT,  inzicht in je human design, een lichaamsscan met het Quantum response systeem, wandel coaching en schriftelijke opdrachten en audio opnames om thuis zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Uitgangspunt van coachtrajecten is om je terug in contact met je zelf te brengen, je in je kracht te zetten en je methodes aan te leren die je zelfstandig de rest van je leven kunt gebruiken, bv in stressvolle situaties.

Een coaching pakket is altijd voordeliger dan losse sessies. 

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget (POP) voor dit soort coach trajecten en nemen de kosten geheel of gedeeltelijk voor hun rekening. Ook kan een coachtraject onderdeel zijn van het Plan van Aanpak voor re-integratie.

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wandelcoaching

Tijdens een wandeling door de natuur bespreken we wat je bezig houdt, waar je over een jaar vanaf nu wilt zijn, wat je (nog) tegenhoudt om daar te komen en hoe je de wet van de aantrekkingskracht kunt inzetten om je doelen te bereiken. Wandelen brengt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal en energetisch in beweging. Het helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Zo creëer je rust en ruimte in je hoofd en komen inzichten en oplossingen naar boven waar je voorheen misschien geen mogelijkheden zag,

Wandelcoaching is zeer geschikt bij stressklachten of burn-out, maar ook wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in een situatie of wanneer je voor een grote beslissing staat.

Mijn praktijk in Nieuwstadt (onderdeel van de gemeente Echt-Susteren, Limburg) is gelegen in letterlijk het Smalste Stukje van Nederland. Tussen Sittard en het meest westelijke punt van Duitsland ligt een prachtig en veelzijdig natuurgebied dat ook geschikt is voor de onervaren wandelaar.

In overleg is het ook mogelijk om op een andere locatie te wandelen.

Wandelcoaching is te boeken als losse sessie of als onderdeel van een coachtraject met extra begeleiding waarbij we wandelsessies combineren met opdrachten en tussentijds contact via b.v. WhatsApp, zodat je al je vragen en ervaringen kunt delen en een zichtbare verandering in je leven gaat creëren.

Inspired Action Session

Soms is een coaching traject helemaal niet nodig en is het fijn om gewoon eenmalig een klankbord te hebben. Iemand die van buitenaf meekijkt naar je situatie en daardoor vaak licht kan werpen op een oplossing waar je alleen net niet bij komt. Iemand die je door alle beperkende gedachten van je ego heen leidt en je terug brengt naar je essentie, waar je alle oplossingen zelf weet te bedenken. Iemand die je energetisch in beweging brengt.
 
Een Inspired Action Sessie is dan precies wat je nodig hebt.
 
Je krijgt duidelijkheid over wat je werkelijk wilt en wat je tegenhoudt en aan het einde van de sessie weet je welke stappen je kunt nemen om daar te komen.
 
Wanneer kan een Inspired action sessie je vooruit helpen?
 
* je hebt een heleboel ideeën maar je weet niet goed waar te beginnen
* of je hebt een beeld van je toekomst maar je zit vast in het ‘hoe kom ik daar?’
* misschien heb je het gevoel dat er dingen zijn die je tegenhouden, maar je weet niet wat of waarom
* soms denk je dat je nu al ‘verder zou moeten zijn in je leven’ of dat er ‘iets mist’
* je staat op het punt om een grote beslissing te nemen, maar bent bang dat je de verkeerde beslissing neemt
 
Tijdens deze sessie begeleid ik je door mijn proces van helderheid krijgen, beslissingen nemen en in actie komen.
 
Deze sessie kan plaatsvinden in mijn praktijk in Nieuwstadt maar kan ook online via Messenger video call of WhatsApp videobellen. Wanneer je kiest voor de online optie kun je deze sessie bestellen en betalen via mijn webshop. Het is vaak mogelijk om deze online sessie al binnen 24 uur in te plannen, zodat je snel weer vooruit kunt.
 

Human Design profiel uitleg

Ontvang je unieke Human Design profiel en een uitgebreide persoonlijke uitleg.

Als opgeleid en gecertificeerd Quantum Human Design Specialist zal ik je profiel interpreteren en uitleggen op een duidelijke en gemakkelijk te volgen manier zodat je een solide en werkbare strategie leert die je helpt ontdekken wat je kunt doen om het beste van wie je bent in je leven te ontwikkelen. ⁠

Wat kun je verwachten?

☑️ Geeft je een beter begrip van waarom je bent zoals je bent en je voelt zoals je doet en bevestigt vaak wat je al weet, voelt of hebt gevoeld over jezelf. ⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀

☑️ Geeft je volledige toestemming en vertrouwen om echt volledig in je Waarheid te stappen. ⠀⁠⠀⁠⠀⁠⠀

☑️ Bevestigt en verheldert de thema’s die je misschien hebt opgemerkt in je leven en relaties.⁠⠀⁠⠀⁠⠀

☑️ Stelt je in staat dingen niet persoonlijk op te vatten omdat je beseft dat alles gewoon energie is. ⁠⠀⁠⠀

☑️ Verdiept je medeleven, geduld en uiteindelijk de liefde voor jezelf en anderen.

Tijdens een sessie ontvang je je persoonlijke Human Design profiel en behandel ik je type, je autoriteit, je strategie, je incarnatiekruis en je persoonlijke thema’s.

Direct te bestellen in de webshop

Gezondheidsscan met leefstijladvies

Met behulp van het Quantum Response systeem wordt een uitgebreide gezondheidsscan gemaakt. Deze bio-energie meting vindt plaats door middel van een bio-inductor (een soort koptelefoon), wisselende anatomische beelden op een beeldscherm en een soft laser. Deze wijze van meten belast het lichaam op geen enkele wijze. De methode heeft als voordeel dat het lichaam in zijn totaliteit, zowel mentaal, fysiek als emotioneel gemeten wordt. Energetische verstoringen die zouden kunnen leiden tot klachten, kunnen gemeten worden al voordat er klachten zijn. Tijdens het scannen kunt je zelf op het beeldscherm meekijken. 

De energetische informatie, inclusief een analyse van de psyche, geeft een duidelijk beeld van je gezondheidstoestand. Het systeem werkt oplossingsgericht. De nadruk ligt niet zozeer op het vinden van de oorzaak, maar op de psycho-emotionele en energetische blokkades, overtuigingen en vaste patronen die ten grondslag liggen aan eventuele fysieke en mentale klachten. 

Na afloop van de scan wordt het resultaat uitgebreid met je besproken waardoor je een duidelijk inzicht krijgt in je gezondheid. Je ontvangt een persoonlijk leefstijl advies waarbij aandacht is voor voeding, gezonde gewoontes en mindset.

Deze scan leidt niet tot een medische diagnose, dit is namelijk het vakgebied van een arts.

Een gezondheidsscan inclusief leefstijladvies is te bestellen via de webshop of door telefonisch een afspraak in te plannen via 06-53680114.

Energetische sessie

Tijdens een energetische sessie maak ik gebruik van diverse energy healing systemen, o.a. Chakra healing, Quantum healing en Access Bars. Afhankelijk van waar je behoefte op dit moment ligt gebruik ik één of meerdere van deze systemen tijdens de sessie.

WAT ZIJN CHAKRA’S?

Chakra’s zijn wielachtige energiecentrums voor de ontvangst, assimilatie, opslag en overdracht van levenskracht energie.

Er is een relatie tussen de chakra’s en de klieren van het endocriene systeem. Deze associaties helpen ons begrijpen hoe elke chakra verband houdt met hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we handelen. Elk van de 7 chakra’s bevat kernprogramma’s die bepalen wat je doet, voelt en denkt.

Sushumna is de centrale meridiaan, een energetische kanaal tussen kosmische intelligentie en aardse energie.

Chakra blokkades ontstaan als opwaartse en neerwaartse energie stromen tegengestelde agenda’s hebben.

Tijdens een chakra sessie brengen we balans tussen overmatige of juist een tekort aan energie in elke chakra. We brengen evenwicht tussen alle andere chakra’s door een gelijkmatige verdeling van energie en uitlijning.

We brengen lichaam, geest en energie samen om beperkende, onproductieve patronen uit het verleden los te laten en te vervangen door nieuwe gewoonten en gedragingen.

WAT IS ACCESS BARS™?

Misschien heb je wel eens van Bars gehoord, maar vraag je je af ‘wat zijn nu die Bars nu eigenlijk’?

Wist je dat alles wat we meemaken wordt opgeslagen in onze hersenen?

Op je hoofd zitten 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. 
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Deze 32 punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Bars werkt als een harde schijfopruiming. Het is een manier om beperkende gedachten, gevoelens & emoties los te laten, zonder te praten.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

De resultaten die mensen noemen zijn: rust en ruimte in het hoofd, beter slapen, minder stress, alerter, meer energie, minder angsten, vrolijker, beter contact met intuïtie en zoveel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het gunstigste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen.

Energetische sessies vinden volledig gekleed, liggend op een behandelbank plaats. Een sessie duurt 60-70 minuten.