De mogelijkheden zijn eindeloos

Ik ben Rianne van Duinen. Ik woon met mijn man en twee katten in mijn droomhuis in het buitengebied van Nieuwstadt.
Ik plaats mensen niet graag in hokjes, maar als je me ergens zou moeten plaatsten dan komt wat ik doe nog het dichtst in de buurt van lifecoach / leefstijlcoach / mindset coach.
 
Vanuit een brede interesse in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling heb ik vele opleidingen en cursussen gedaan o.a. op het gebied van coaching, NLP, bioresonantie en EFT. 
 
Na 9 jaar in een eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut gewerkt te hebben, heb ik besloten om me vanaf 1 januari 2019 alleen nog te richten op het coachen en begeleiden van mensen.
 
80% van alles wat we in ons leven creëren is afhankelijk van onze mindset. Onze gedachten vormen onze emoties en andersom. Een vicieuze cirkel die je soms moeilijk alleen kunt doorbreken. Het veranderen van je leven begint bij het veranderen van je gedachten. 
 
Het kan heel fijn zijn wanneer iemand van buitenaf meekijkt naar je situatie en een licht kan werpen op een oplossing waar je alleen net niet bij komt. Iemand die je door alle beperkende gedachten van je ego heen leidt en je terug brengt naar je essentie, waar je alle oplossingen zelf weet te bedenken. Iemand die je energetisch in beweging brengt.

Je hoeft slechts de eerste stap alleen te zetten en contact met me op te nemen, de volgende stappen ben ik er voor je om te te steunen, te motiveren en te inspireren om de beste versie van jezelf te worden.

Wil je eerst lezen wat cliënten over mij vertellen?

Kijk dan op de ervaringen pagina

Heb je interesse om samen met mij aan je doelen te werken?

Basis coaching pakket

Mijn instap mentor traject duurt 3 maanden.

Gedurende 3 maanden gaan we samen aan de slag met een vooraf bepaald doel (of aan elkaar gerelateerde doelen). Tijdens een gratis inspiratiegesprek vooraf bepalen we wat het specifieke doel is waar we mee aan de slag gaan.

In deze 3 maanden hebben we 4 vooraf ingeplande gesprekken waarin we dieper ingaan op wat jou nog weerhoudt om je doel te bereiken.

We gaan praktisch aan de slag en aan het einde van elk gesprek heb je inzicht en helder welke stappen je kunt nemen in de weken die volgen en kun je zelfstandig aan de slag met audio’s en opdrachten die je van mij krijgt om je dichter bij je doel brengen.

Tussentijds kun je me via email bereiken om eventuele vragen te stellen.

Dit traject kost € 1298,- ineens, of in 3 termijnen van € 475,-

Ben je op zoek naar een intensievere samenwerking? Ik bied ook mentortrajecten op maat. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Inspired Action Session

Soms is een mentortraject helemaal niet nodig en is het fijn om even een klankbord te hebben. Iemand die van buitenaf meekijkt naar je situatie en daardoor vaak licht kan werpen op een oplossing waar je alleen net niet bij komt. Iemand die je door alle beperkende gedachten van je ego heen leidt en je terug brengt naar je essentie, waar je alle oplossingen zelf weet te bedenken. Iemand die je energetisch in beweging brengt.
 
Een Inspired Action Sessie is dan precies wat je nodig hebt.
 
Je krijgt duidelijkheid over wat je werkelijk wilt en wat je tegenhoudt en aan het einde van de sessie weet je welke stappen je kunt nemen om daar te komen.
 
Wanneer kan een Inspired action sessie je vooruit helpen?
 
* je hebt een heleboel ideeën maar je weet niet goed waar te beginnen
* je hebt een beeld van je toekomst maar je zit vast in het ‘hoe kom ik daar?’
* je hebt het gevoel dat er dingen zijn die je tegenhouden, maar je weet niet wat of waarom
* je hebt het gevoel dat je nu al ‘verder zou moeten zijn in je leven’ of dat er ‘iets mist’
* je staat op het punt om een grote beslissing te nemen, maar bent bang dat je de verkeerde beslissing neemt
 
Tijdens deze sessie begeleid ik je door mijn proces van helderheid krijgen, beslissingen nemen en in actie komen.
 
Deze sessie kan plaatsvinden in mijn praktijk in Nieuwstadt maar kan ook online via Messenger video call of Whatsapp videobellen. Wanneer je kiest voor de online optie kun je deze sessie bestellen en betalen via mijn webshop. Het is vaak mogelijk om deze online sessie al binnen 24 uur in te plannen, zodat je snel weer vooruit kunt.
 
Bovendien is het mogelijk om een strippenkaart van 3 sessies te bestellen waarbij je 10% korting ontvangt.

Wandelcoaching

Van maart tot en met oktober kun je gebruik maken van wandelcoaching.

Tijdens een wandeling door de natuur bespreken we wat je bezig houdt, waar je over een jaar vanaf nu wilt zijn, wat je tegenhoudt om daar te komen en hoe je de wet van de aantrekkingskracht kunt inzetten om je doelen te bereiken. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijker in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen. 

Wandelcoaching is zeer geschikt bij stressklachten of burn-out.

Mijn praktijk in Nieuwstadt (gemeente Echt-Susteren) is gelegen in letterlijk het Smalste Stukje van Nederland, vlakbij het meest westelijke punt van Duitsland, waardoor we direct vanuit mijn praktijk direct de Limburgse natuur in kunnen lopen. Het is een prachtig en veelzijdig gebied om te wandelen dat ook geschikt is voor de onervaren wandelaar.

Wandelcoaching is te boeken per sessie voor € 109,00 of
als intensieve transformatietraject waarbij we 3 wandelsessies combineren met één maand onbeperkt contact via whatsapp zodat je al je vragen en ervaringen kunt delen en een zichtbare verandering in je leven gaat creëren voor € 498,00.

Gezondheidsscan met leefstijladvies

Met behulp van het BrainResponse systeem wordt een uitgebreide gezondheidsscan gemaakt. Deze bio-energie meting vindt plaats door middel van een bio-inductor (een soort koptelefoon), wisselende anatomische beelden op een beeldscherm en een soft laser. Deze wijze van meten belast het lichaam op geen enkele wijze. De methode heeft als voordeel dat het lichaam in zijn totaliteit, zowel mentaal, fysiek als emotioneel gemeten wordt en dat energetische verstoringen die zouden kunnen leiden tot klachten, gemeten kunnen worden al voordat er klachten zijn. Tijdens het scannen kunt u zelf op het beeldscherm meekijken. 

De energetische informatie, inclusief een analyse van de psyche, geeft een duidelijk beeld van uw gezondheidstoestand. Het systeem werkt oplossingsgericht. De nadruk ligt niet zozeer op het vinden van de oorzaak, maar op de psycho-emotionele en energetische blokkades, overtuigingen en vaste patronen die ten grondslag liggen aan eventuele fysieke en mentale klachten. 

Na afloop van de scan wordt het resultaat uitgebreid met u besproken waardoor u een duidelijk inzicht krijgt in uw gezondheid en ontvangt u een persoonlijk leefstijl advies waarbij aandacht is voor voeding, gezonde gewoontes en mindset.

Deze scan leidt niet tot een medische diagnose, dit is namelijk het vakgebied van een arts.

Een gezondheidsscan inclusief leefstijladvies kost € 148,00

Access Bars

Misschien heb je wel eens van Bars gehoord, maar vraag je je af ‘wat zijn nu die Bars nu eigenlijk’?

Wist je dat alles wat we meemaken wordt opgeslagen in onze hersenen?

Op je hoofd zitten 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. 
Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Deze 32 punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Bars werkt als een harde schijfopruiming. Het is een manier om beperkende gedachten, gevoelens & emoties los te laten, zonder te praten.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: gezondheid en gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

De resultaten die mensen noemen zijn: rust en ruimte in het hoofd, beter slapen, minder stress, alerter, meer energie, minder angsten, vrolijker, beter contact met intuïtie en zoveel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het gunstigste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen.

Een Access Bars behandeling kost € 78,00 inclusief BTW

Er is tevens een strippenkaart van 3 behandelingen verkrijgbaar in mijn webshop waarbij u 10% korting ontvangt op de totaalprijs.