Skip to content

Over mij

Ik ben Rianne van Duinen, geboren in 1978 en een 6/2 emotionele Generator / Alchemist (mijn Human Design).
 
Ook al zie je op dit moment misschien door de bomen het bos niet meer, je hebt al de eerste stap gezet door mijn website te bezoeken en vanaf hier kunnen we samen wandelen. 
 
Geleid door mijn intuïtie en empathische luistervaardigheid, waardoor ik in kan voelen waar je buiten je eigen integriteit leeft, zullen we je weer op het juiste spoor brengen. Je eigen pad, waar je in staat bent om afgestemde beslissingen te nemen en te begrijpen hoe je omgaat met de mensen om je heen.
 
Ik zal je helpen om jouw unieke levensdoel te ontdekken en je begeleiden naar een ​​vervuld en vreugdevol leven, vanuit een krachtige en positieve gemoedstoestand.
 
Wanneer één gebied in je leven uit balans is, heeft dit meestal invloed op alle gebieden in je leven. Ik kijk daarom holistisch (dus naar het geheel) en begeleid je op alle vlakken.
 
Dit kan door middel van mindset- en energiecoaching, ademhalings- en meditatieoefeningen, maar ook door energetische behandelingen, EFT en/of homeopathische en orthomoleculaire supplementen. Mijn unieke manier van werken zorgt ervoor dat je snel resultaat ziet, op alle gebieden van je leven.
 

Rianne van Duinen

 

Mijn verhaal

Op 26-jarige leeftijd, na een decennium van turbulentie en uitdagingen, besloot ik te gaan geloven in mijn dromen. Ik beëindigde mijn ongelukkige huwelijk en ging terug naar school om natuurgeneeskunde te studeren. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met leren, omdat ik een grote passie heb voor alles wat met gezondheid, kwantumfysica en energetische genezing te maken heeft. 
 
Vanuit een brede interesse in spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling heb ik de afgelopen 18 jaar vele opleidingen en cursussen gevolgd. Ik heb een opleiding natuurgeneeskunde (met specialisaties in homeopathie, bloemenessenties en orthomoleculaire geneeskunde) afgerond en heb daarbij o.a. HBO medische en psychosociale basiskennis volgens Plato, energy coaching en NLP, bioresonantie, EFT (Emotional Freedom Techniques), Breathplay en meditatietechnieken, Quantum Human Design en Genekeys en Feng Shui bestudeerd.
 
Op 30-jarige leeftijd heb ik me gesetteld, ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven en uiteindelijk mijn eigen praktijk begonnen om een ​​nieuwe betekenis te geven aan mijn leven en de groeiende verzameling aan kennis en ervaring die ik in de loop der jaren had opgebouwd.
 
Op dat moment wist ik niet dat ik als 6/2 profiel in Human Design er onbewust voor koos om ‘het dak op’ te gaan, zoals de tweede levensfase van een 6-lijn profiel genoemd wordt. Dit gaf me de tijd en ruimte om al mijn levenservaringen en opgedane kennis te integreren en de basis te leggen voor mijn succesvolle coaching bedrijf.
 
Terwijl ik op jonge leeftijd een aantal belangrijke verschuivingen doormaakte, hielpen mijn eigen tools me om innerlijke afstemming en vrede te vinden en door mijn klanten dezelfde tools te leren, kunnen ze mijn expertise waarderen en zich gesteund en veilig voelen, terwijl ze hun eigen worstelingen loslaten en ontdekken wie ze zijn en waarvoor ze hier kwamen.
 
In 2018 ontdekte ik Human Design en dit bleek een zeer nuttig hulpmiddel om mezelf en mijn cliënten duidelijkheid te geven over onze levenservaringen. Terugkijkend op mijn leven en de keuzes die ik gemaakt had, bracht Human Design mij een heleboel aha-momenten en inzichten.
 
Na 9 jaar in mijn eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut te hebben gewerkt, heb ik in 2019 besloten om niet meer als ‘therapeut’ te werken, maar als ‘life coach’ omdat ik me graag op alle gebieden in iemands leven wil focussen.
 
Ik zie veel verschillende kanten en lagen van ervaringen en situaties en kan je daardoor een ander perspectief bieden. Hiermee kun je je makkelijker openstellen voor alle oneindige mogelijkheden die voor je beschikbaar zijn.
 
Mijn doel is dat je begrijpt dat je de kracht bezit om alles in je leven te veranderen en dat je alles kunt hebben zoals jij het wilt.
 
Op dit moment woon ik met mijn man en onze poes Missy in ons droomhuis aan de rand van Nieuwstadt, een klein dorpje in Nederland. Ik vind het heerlijk om midden in de natuur te zijn en ben vaak te vinden in het nabijgelegen bos.
 
Ik hou ervan om de wereld rond te reizen en andere culturen te ervaren en al het moois dat onze moeder aarde te bieden heeft.
 
Vind je het leuk om te lezen wat mensen die met mij gewerkt hebben over mij schrijven? Kijk dan op de ervaringen pagina.
 

Rianne van Duinen online volgen?

Volg me op instagram om op de hoogte te blijven van mijn leven en de laatste nieuwtjes.