Skip to content

Links

Onderstaande links verwijzen naar bedrijven waar ik mee samenwerk en/of waar ik zelf gebruik van maak. Klik op de naam om doorgestuurd te worden naar de pagina.

Surfshark VPN

 
Een VPN is onmisbaar wanneer je net als ik vaak reist en gebruik maakt van openbare WIFI verbindingen. Ook is een VPN heel behulpzaam wanneer je programma’s wilt bekijken die alleen in de VS te zien zijn (bv op Netflix ).
Wanneer je op de link hierboven klikt ontvang je 81% korting op een VPN abonnement én je ontvangt de eerste 30 dagen gratis.
 
 

Scribd – Ontdek miljoenen E-boeken / audioboeken / podcasts / artikelen / bladmuziek 

 
Lezen, leren en mezelf verder ontwikkelen neemt een belangrijk deel van mijn dag in. Hoewel ik hou van een ‘ouderwets’ papieren boek in mijn handen probeer ik ook om minder papier te gebruiken.  Vandaar dat mijn keuze nu vooral valt op e-boeken en luisterboeken. Ik lees / luister gemiddeld 10-15 boeken per maand en gaf in een gemiddelde maand makkelijk € 200 uit aan boeken. Dit heb ik inmiddels vervangen voor een lidmaatschap op Scribd. Voor slechts € 10,99 per maand heb ik onbeperkt toegang tot miljoenen boeken. 
Wil jij Scribd 60 dagen gratis proberen? Klik dan op de link hierboven en meld je vrijblijvend aan. En zou je na 60 dagen niet tevreden zijn, kun je eenvoudig en zonder kosten weer opzeggen.
 

Quantum Human Design opleidingen

 
Ik hou ervan om mij continue te blijven ontwikkelen op gebieden die ik interessant vind. Human Design is een van die gebieden en ik kies er altijd voor om me te laten opleiden door professionals. Karen Curry Parker heeft ruim 20 boeken geschreven over Human Design en werkt al meer dan 24 jaar met Human Design. Ze is de grondleggen van Quantum Human Design en haar professionele opleidingen zijn ontzettend waardevol en compleet.
 
Via deze link word je doorverwezen naar level 1 en 2 van haar professionele opleidingsaanbod. Dit is bedoeld voor coaches en therapeuten die Human Design willen inzetten bij hun cliënten.
 
Via deze link word je doorverwezen naar het Understanding Human Design maandelijks lidmaatschap, waar je voor minder dan een euro per dag toegang hebt tot wekelijkse live sessies, aangevuld met een verdieping van een maandelijks thema, meditaties, EFT sessies en een actieve community van gelijkgestemden. Dit is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over Human Design en het wil gebruiken om zijn/haar creativiteit en potentieel te ontwikkelen.
 
Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in je eigen Human Design kun je via mijn contactformulier een gratis Human Design kaart aanvragen of in mijn webshop een persoonlijke Human Design reading bestellen.
 
 

Mijn profiel op Facebook

 
Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, volg me dan op Facebook.
 
 

Mijn pagina op Facebook

 
Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, like en volg dan mijn pagina op Facebook.
 
 

Extra geld verdienen met Euroclix (gratis account)

 
Met Euroclix spaar je punten (clix) bij elke aankoop die je online doet in een groot aantal aangesloten webshops. Ook kun je clix verdienen met het lezen van e-mails en het doen van marktonderzoeken. Leuk voor een extra zakcentje of korting op je aankopen. Bij je aanmelding ontvang je direct een aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95).
 

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

 
Ik heb een eigen profiel op de website van alternatieve geneeswijzen.
 
 
NB: enkele van deze websites belonen mij met een bonus of bv. een gratis maand lidmaatschap wanneer jij een aankoop doet via mijn link. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt voor een aanmelding, maar wordt zeer door mij gewaardeerd.