Links

Onderstaande links verwijzen naar bedrijven waar ik mee samenwerk of waar ik gebruik van maak:

 

Mijn pagina bij Forever Green

In de loop der jaren ben ik met vele lifestyleproducten in aanraking gekomen.
Een heleboel daarvan heb ik geprobeerd, maar niet de moeite waard bevonden.
Inmiddels is er een selecte hoeveelheid aan producten overgebleven die ik zelf dagelijks gebruik en die ik met een gerust hart aanbeveel aan cliënten. De producten van Forever Green horen daar ook bij. Mijn persoonlijke favoriet zijn de Powerstrips, een 100% natuurlijke strip die je energie verhoogd,  de bloeddoorstroming ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.
 
 

Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, volg me dan op Facebook.

 

Mijn fanpage op Facebook

Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, like en volg dan mijn pagina op Facebook.

 

Booking.com

Reizen is een grote passie van mij. Met bovenstaande link ontvang je direct € 15,- korting op je boeking bij Booking.com (geldig bij een boeking vanaf € 30,-)

 

Zelfstroom

Zonnepanelen kunnen een flinke investering zijn. Een bedrag dat je misschien niet ineens wilt uitgeven, je wilt immers ook nog leuke dingen kunnen doen. En toch wil je misschien ook bijdragen aan het milieu. Wist je dat je ook zonnepanelen kunt huren? Voor een bedrag dat vaak lager of gelijk is aan wat je nu betaalt voor de stroom die je gebruikt. Dat betekent dat je de eerste 10 jaar misschien niet veel verdiend, maar op zijn minst quitte speelt. En daarna? Daarna zijn ze van jou en kun je nog zeker 15-20 jaar lang gratis gebruik maken van je zelf opgewerkte stroom. Dus je doet nu al iets voor het milieu, het kost je niets extra en je investeert in je toekomst. Via bovenstaande link krijg je bovendien € 100,- korting.

 

Extra geld verdienen met Euroclix (gratis account)

Met Euroclix spaar je punten (clix) bij elke aankoop die je online doet in een groot aantal aangesloten webshops. Ook kun je clix verdienen met het lezen van e-mails en het doen van marktonderzoeken. Leuk voor een extra zakcentje of korting op je aankopen.

 

Extra geld verdienen met Jiggy (gratis account)

Met Jiggy spaar je punten (jiggy’s) bij elke aankoop die je online doet in een groot aantal aangesloten webshops. Ook kun je jiggy’s verdienen met het lezen van e-mails en het doen van marktonderzoeken. Leuk voor een extra zakcentje of korting op je aankopen.

 

Robohost webhosting en domeinregistratie

Robohost is de goedkoopste hosting provider van Nederland met een pakket inclusief alle voorzieningen als SSL certificaat, SSD schijven, webbuilders en scriptinstallers waar je bij andere goedkope webhosting providers voor moet betalen.

 

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl