Skip to content

Links

Onderstaande links verwijzen naar bedrijven waar ik mee samenwerk of waar ik zelf gebruik van maak. Klik op de naam om doorgestuurd te worden naar de pagina.

Surfshark VPN

 
Een VPN is onmisbaar wanneer je net als ik vaak reist en gebruik maakt van openbare WIFI verbindingen. Ook is een VPN heel behulpzaam wanneer je programma’s wilt bekijken die alleen in de VS te zien zijn (bv op Netflix ).
Wanneer je op de link hierboven klikt ontvang je 81% korting op een VPN abonnement én je ontvangt een bonus van 30 dagen.
 

Booking.com

 
Reizen is een grote passie van mij. Met bovenstaande link ontvang je direct € 15,- korting op je boeking bij Booking.com (geldig bij een boeking vanaf € 30,-)
 
 

Quantum Human Design opleidingen

 
Ik hou ervan om mij continue te blijven ontwikkelen op gebieden die ik interessant vind. Human Design is een van die gebieden en ik kies er altijd voor om me te laten opleiden door professionals. Karen Curry Parker heeft ruim 20 boeken geschreven over Human Design en werkt al meer dan 22 jaar met Human Design. Haar professionele opleidingen zijn ontzettend waardevol en compleet. Via de bovenstaande link word je doorverwezen naar haar opleidingsaanbod (dit is bedoeld voor coaches en therapeuten die Human Design willen inzetten bij hun cliënten).
 
Wanneer je alleen geïnteresseerd bent in je eigen profiel kun je via mijn contactformulier een gratis Human Design kaart aanvragen of in mijn webshop een persoonlijke Human Design reading bestellen.
 
 

Mijn profiel op Facebook

 
Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, volg me dan op Facebook.
 
 

Mijn pagina op Facebook

 
Wil je mijn leven volgen en op de hoogte blijven van wat ik doe, like en volg dan mijn pagina op Facebook.
 
 

Zelfstroom

 
Zonnepanelen kunnen een flinke investering zijn. Een bedrag dat je misschien niet ineens wilt uitgeven, je wilt immers ook nog leuke dingen kunnen doen. En toch wil je misschien ook bijdragen aan het milieu. Wist je dat je ook zonnepanelen kunt huren? Voor een bedrag dat vaak lager of gelijk is aan wat je nu betaalt voor de stroom die je gebruikt. Dat betekent dat je de eerste 10 jaar misschien niet veel verdiend, maar op zijn minst quitte speelt. En daarna? Daarna zijn ze van jou en kun je nog zeker 15-20 jaar lang gratis gebruik maken van je zelf opgewerkte stroom. Dus je doet nu al iets voor het milieu, het kost je niets extra en je investeert in je toekomst. Via bovenstaande link krijg je bovendien € 100,- korting.
 
 

Extra geld verdienen met Euroclix (gratis account)

 
Met Euroclix spaar je punten (clix) bij elke aankoop die je online doet in een groot aantal aangesloten webshops. Ook kun je clix verdienen met het lezen van e-mails en het doen van marktonderzoeken. Leuk voor een extra zakcentje of korting op je aankopen. Bij je aanmelding ontvang je direct een aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95).
 

www.alternatievegeneeswijzen-info.nl

 
Ik heb een eigen profiel op de website van alternatieve geneeswijzen.
 
 

Balansportaal

 
Je vindt mij ook op balansportaal. Balansportaal verbindt vraag en aanbod op het gebied van burn-out, depressie, angst, hormonen, beweging, voeding, ontspanning, zelfontwikkeling, hsp, verslaving en stressklachten.