Skip to content

Ervaringen van cliënten

Marjolijn Peters (google review)

Rianne is een kundig persoon die veel kennis heeft over lichaam en geest. Ze is allround geschoold en biedt een heel scala aan behandelingen en manieren om je situatie aan te pakken of mee om te gaan.

Daarnaast is ze een vriendelijk en warm persoon bij wie je je op je gemak voelt. Ze neemt altijd de tijd voor je en denkt heel actief mee met je rondom klachten en-of vragen.

Ik zou haar zeker aanbevelen!

 

Marie-Louise Linke (google review)

Na mijn laatste bezoek aan Rianne kijk ik terug op een geweldige coach periode. Open en met een zoektocht naar antwoorden heeft Rianne me geholpen in een periode van mijn leven toen ik niet meer wist welke weg te bewandelen.

Ze is een lief, open en eerlijk persoon die haar positieve energie wil delen. Ze heeft me veel gegeven en mijn hart weer laten openen.

De EFT oefeningen hebben me geleerd om te vertrouwen, het masker af te doen en te houden van mezelf. Geleerd om mijn donkere levenservaringen om te zetten in een positieve krachtige mindset, me geleerd om te vertrouwen op mijn innerlijke wijsheid en kracht.

Met haar oefeningen en tips ga ik op pad om te groeien naar een krachtiger persoon met geweldige energie vanuit mijn hart.
Dank je Rianne.


Jennifer Penners (google review)

Het Spectrum programma heeft me meer inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik bepaalde dingen moeilijk vind. Het lijkt wel alsof meer in contact ben gekomen met wie ik werkelijk ben. Ik durf meer mezelf te zijn en maskers verdwijnen langzaam. Het belangrijkste dat ik ervaren heb ik dat ik mag zijn wie ik ben, dat maakt de weg vrij voor veel meer groei en mogelijkheden.

Rianne is een heel fijn persoon tegen wie je alles kan zeggen. Een positieve invloed op de meest donkere ervaringen. Ze geeft waardevolle tips en tools om bepaalde gedachten en gevoelens om te zetten naar een andere energie.

Vandaag is mijn laatste afspraak. Ik kijk terug op zeer waardevolle coach periode en ik vind het fijn dat ik gebruik kan blijven maken van de tools en oefeningen zodat ik me kan blijven ontwikkelen en wanneer het even moeilijk wordt ik kan terugvallen op de EFT technieken.

Dankjewel Rianne

 

Pascalle Gulikers (google review)

Rianne, mijn redder in nood. Na al diverse keren bij Rianne te zijn geweest heb ik wederom een bodyscan laten maken. Ik voelde nml. dat ik niet goed in mijn vel zat. Ik bleek tegen een burnout aan te zitten. Rianne opperde dat de EFT (Emotional Freedom Techniek) wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb haar raad opgevolgd en we zijn vijf maanden aan de slag gegaan samen. Ze heeft mij net als anders weer liefdevol en geduldig begeleid tot waar ik nu weer sta. Krachtig en energiek! Mijn mindset gereset en klaar voor de toekomst samen met de kennis en handvaten die ik van Rianne heb mogen ontvangen.
 

Moni Heijnen (google review)
Rianne heeft me heel goed geholpen! Ze is erg betrokken en neemt alle tijd voor je. Zeker een aanrader!
 


Eugène Gulikers (google review)
Vandaag mijn Human Design profiel laten uitleggen. Bizar gewoon. Rianne verteld heel veel wat het betekent en waar verbeterpunten zitten. Ook mogelijkheden die je kunt aangrijpen, passeren de revue. Ik ben een heel stuk wijzer geworden en zie toch een aantal uitdagingen. Mooi om te zien dat je eigen puzzelstukjes in elkaar passen. Haar vakkundigheid is gewoonweg top. Twijfel je nog? Hoeft niet, ik zeg gewoon doen.


Sigrid (google review)
Ik heb net een online gesprek met Rianne gehad. Een heel open en liefdevolle coach die me in 60 minuten zoveel energie heeft gegeven door me in contact te brengen met mijn eigen lijf. Zeker voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Rianne!


Marlie Vleeshouwers (google review)
Waauw! Een interessante middag gehad bij Rianne. Ik heb een Human Design profiel laten maken en daar een uitgebreide uitleg bij gekregen. Een aantal a-ha momenten gehad en ook een paar handvaten mee gekregen waar ik erg blij mee ben.


Wendy Tielkes (facebook review)
Vandaag bij Rianne een Quantum Respons Check gehad. Wat een mooie manier om weer helderheid en balans in je zelf te ontdekken. De scan gaat je hele lichaam langs en als je specifieke klachten hebt wordt daar extra aandacht aan gegeven zowel lichamelijk als emotioneel. Het geeft een helder beeld van je emotionele stagnaties, dus wat niet lekker doorstroomd. Ze legt het heel duidelijk en rustig uit en geeft advies als er tekorten zijn in bijvoorbeeld vitamines en mineralen of als er ondersteuning kan zijn met andere middelen. Ze heeft voor mij weer een hele boel op z’n plek laten vallen waar ik mee aan het werk kan en verder kan om mijn balans te optimaliseren. Heel erg bedankt Rianne voor je fijne uitleg.
 


Elfy Jo Tummers (facebook review)
Ik heb een Quantum Response Scan laten maken door Rianne. Op dit moment woon ik in Australië en Rianne heeft de scan vanuit Nederland uitgevoerd. Toch kon ik het duidelijk voelen. Ik zei zelfs dat ik mijn derde oog voelde veranderen en Rianne vertelde me “dat komt omdat er een laserstraal op gericht is om de QRS te ondersteunen”. Wauw! Dat wist ik niet! Tijdens de QRS ontspande ik gaandeweg meer en meer. Mijn lichaam warmde van binnenuit op en dat was heel aangenaam. Het is was ook heel interessant om mijn lichaam in zoveel detail te bekijken.
Rianne was super enthousiast en het was duidelijk dat het werken met deze scan al haar talenten combineert.
Toen de scan afgelopen was ging ik offline en Rianne nam de tijd om alle informatie te verwerken en te zoeken naar aanwijzingen en patronen die de oorzaak zouden kunnen zijn van mijn klachten.
Na een tijdje gingen we samen weer online en Rianne vertelde me dat mijn klachten veroorzaakt worden door nog niet compleet geheelde emotionele wonden uit de periode toen ik 8 tot 18 was.
Ze gaf me advies en stuurde ook meteen de frequentie van een Bach bloesem remedie door. Dat was heel intens! De pijn werd heel scherp en transformeerde toen in een golf van warmte. Het was heel bijzonder om de veranderingen zo duidelijk te voelen.
De Quantum Response Scan met Rianne is zeer zeker een aanrader. Rianne is heel professioneel en ze houdt ervan om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Een groot voordeel is dat ze heel veel kennis heeft in uiteenlopende vakgebieden. Al deze kennis vertaalt ze in een helder en toepasbaar advies.
Ik voelde me begrepen en gerespecteerd, zelfs hier aan de ander kant van de wereld.


Kelly Gulikers (facebook review)
Ik kwam bij Rianne met buikklachten waar geen arts een vinger op kon leggen, maar na een maand bij Rianne in therapie te zijn merkte ik al zo veel meer verbetering dan na alle huisartsbezoeken. Nu bijna een half jaar later voel ik me beter dan ooit en werk ik samen met Rianne ook aan mijn mindset. Keuzes maken voor mezelf, waar ik gelukkig van word. Ze is begripvol en luistert echt naar je verhaal. Een topper!!


Mirte Vaessen (facebook review)
Echt een aanrader, heel vakkundig en super fijn!


Nadja Penners (facebook review)
Rianne is een kundige lieve vrouw die echt naar je luistert en je handvaten aanreikt. Een aantal maanden ben ik wekelijks naar haar toe gegaan en heeft ze me erg geholpen met verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Ben heel tevreden en zal zeker in de toekomst bij haar terugkomen mocht dat nodig zijn.


Lorraine Spruit (facebook review)
Vandaag deelgenomen aan de super interessante workshop “zeg JA tegen mezelf “. Een grote overwinning voor mezelf, een eerste stap buiten mijn comfortzone, mijn eerste stap om mijn ego dat de laatste tijd de negatieve overhand nam in mijn leven te lijf te gaan en op zoek te gaan naar de essentie van MIJN dromen. Iedereen heeft dromen, maar iedereen heeft ook dat stemmetje in zich die zich verzet tegen veranderingen, die beren op de weg opwerpt die jij eigenlijk zo graag zou willen bewandelen en maakt dat je gaat denken dat die dromen niet voor jou weg gelegd zijn. Dat stemmetje heet je ego en vandaag heb ik mede geleerd hoe je dat stemmetje de mond kan snoeren. Mijn “stemmetje” heeft inmiddels een naam gekregen!! Vandaag is “Hetteke” geboren en ik ben vastberaden om “hetteke” een volledig nieuwe opvoeding te gaan geven. Het zal even wennen worden voor haar, maar vooral voor mezelf om te gaan geloven in mezelf en te geloven dat het uitkomen van dromen niet alleen voor anderen weggelegd is. Met alle handvaten die ik vandaag aangereikt heb gekregen en tevens mede dankzij het enthousiasme en de bezetenheid van Rianne van Duinen, die zelf het levende voorbeeld is van iemand die al haar dromen uit laat komen, ben ik naar huis gereden vervuld met positiviteit en energie om net als haar mijn droom te gaan willen leven ipv andersom. Hetteke probeert nu al barrières op te werpen, zelfs om dit bericht niet te posten, maar ik besef dat als ik het deel, het beschrijf, het ook steeds echter wordt en ook dichterbij me blijft en vooral dat het voor “hetteke” moeilijker wordt om zich ermee te bemoeien en DAT is heeeerlijk!! Bedankt!!!


Mirian Jansen
Deelgenomen aan de workshop “zeg ja tegen mezelf” Dit is iets waar ik niet gauw aan meedoe maar achteraf heel blij dat ik me hiervoor heb aangemeld. Veel geleerd, positief zijn over mezelf en vooral mijn dromen waar te maken. Ook vandaag weer een prettig gesprek gehad met Rianne. Na afloop heb je het gevoel dat je alles aankunt. Dit probeer ik zoveel mogelijk vast te houden.


Gemma Diederen
Rianne, ik ben nu 4 maanden in behandeling bij je en wat we bereikt hebben in deze periode is boven verwachting. Ik ben een ander mens en voel me er heel prettig bij. Top! Ik raad dan ook iedereen aan om bij jouw op consult te komen. Het leven kan toch mooi zijn als je er samen aan werkt!