Ervaringen

Kelly Gulikers
Ik kwam bij Rianne met buikklachten waar geen arts een vinger op kon leggen, maar na een maand bij Rianne in therapie te zijn merkte ik al zo veel meer verbetering dan na alle huisartsbezoeken. Nu bijna een half jaar later voel ik me beter dan ooit en werk ik samen met Rianne ook aan mijn mindset. Keuzes maken voor mezelf, waar ik gelukkig van word. Ze is begripvol en luistert echt naar je verhaal. Een topper!!

Mirte Vaessen
Echt een aanrader, heel vakkundig en super fijn!

Nadja Penners
Rianne is een kundige lieve vrouw die echt naar je luistert en je handvaten aanreikt. Een aantal maanden ben ik wekelijks naar haar toe gegaan en heeft ze me erg geholpen met verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Ben heel tevreden en zal zeker in de toekomst bij haar terugkomen mocht dat nodig zijn.

Lorraine Spruit
Vandaag deelgenomen aan de super interessante workshop “zeg JA tegen mezelf “. Een grote overwinning voor mezelf, een eerste stap buiten mijn comfortzone, mijn eerste stap om mijn ego dat de laatste tijd de negatieve overhand nam in mijn leven te lijf te gaan en op zoek te gaan naar de essentie van MIJN dromen. Iedereen heeft dromen, maar iedereen heeft ook dat stemmetje in zich die zich verzet tegen veranderingen, die beren op de weg opwerpt die jij eigenlijk zo graag zou willen bewandelen en maakt dat je gaat denken dat die dromen niet voor jou weg gelegd zijn. Dat stemmetje heet je ego en vandaag heb ik mede geleerd hoe je dat stemmetje de mond kan snoeren. Mijn “stemmetje” heeft inmiddels een naam gekregen!! Vandaag is “hetteke” geboren en ik ven vastberaden om “hetteke” een volledig nieuwe opvoeding te gaan geven. Het zal even wennen worden voor haar, maar vooral voor mezelf om te gaan geloven in mezelf en te geloven dat het uitkomen van dromen niet alleen voor anderen weggelegd is. Met alle handvaten die ik vandaag aangereikt heb gekregen en tevens mede dankzij het enthousiasme en de bezetenheid van Rianne van Duinen, die zelf het levende voorbeeld is van iemand die al haar dromen uit laat komen, ben ik naar huis gereden vervuld met positiviteit en energie om net als haar mijn droom te gaan willen leven ipv andersom. Hetteke probeert nu al barrières op te werpen, zelfs om dit bericht niet te posten, maar ik besef dat als ik het deel, het beschrijf, het ook steeds echter wordt en ook dichterbij me blijft en vooral dat het voor “hetteke” moeilijker wordt om zich ermee te bemoeien en DAT is heeeerlijk!! Bedankt!!!

Mirian Jansen
Deelgenomen aan de workshop “zeg ja tegen mezelf”
Dit is iets waar ik niet gauw aan meedoe maar achteraf heel blij dat ik me hiervoor heb aangemeld. Veel geleerd, positief zijn over mezelf en vooral mijn dromen waar te maken.
Ook vandaag weer een prettig gesprek gehad met Rianne. Na afloop heb je het gevoel dat je alles aankunt,
Dit probeer ik zoveel mogelijk vast te houden.

Gemma Diederen
Rianne, ik ben nu 4 maanden in behandeling bij je en wat we bereikt hebben in deze periode is boven verwachting. Ik ben een ander mens en voel me er heel prettig bij. Top! Ik raad dan ook iedereen aan om bij jouw op consult te komen. Het leven kan toch mooi zijn😊 als je er samen aan werkt!