Thema avonden

1

 

In maart organiseer ik elke dinsdagavond een thema-avond in mijn praktijk. Gezien de huidige omstandigheden heb ik besloten om de thema avonden op 24 en 31 maart LIVE te streamen via Facebook.

Het doel van deze avonden in om laagdrempelig aan de slag te gaan met persoonlijke en spirituele ontwikkeling op een leuke, down-to-earth manier waarbij je praktische methodes leert om ook thuis mee aan de slag te gaan.

We starten om 19.00 uur en zullen rond de klok van 21.00 uur afronden.

 

In maart staan de volgende onderwerpen op het programma:

10 maart

Relaties > Op verzoek ga ik deze avond herhalen. 

Neem bij interesse contact met me op, dan hou ik je op de hoogte van de nieuwe datum!

We worden dagelijks omringt door talloze mensen. Partners, kinderen, collega’s, familie, vrienden. Elke relatie heeft zijn eigen uitdagingen.

Deze thema avond gaan we in op de spiegel die andere mensen in ons leven vormen en hoe we deze kunnen gebruiken voor onze eigen ontwikkeling. 

Wat het betekent om te oordelen over anderen en hoe dat invloed heeft op onze eigen ontwikkeling.

In deze avond besteed ik tevens aandacht aan karmische relaties, vergeving en onvoorwaardelijke liefde.

 

Aanmeldlink

 

 

 

 

 

 

 

17 maart

De 12 universele natuurwetten

Veel mensen hebben wel eens wat gehoord of gelezen over de wet van de aantrekkingskracht. Een mooie natuurwet om je bewust van te zijn en te gebruiken om je doelen te bereiken. Helaas raken veel mensen al snel teleurgesteld, omdat ze merken dat het niet zo eenvoudig is als ‘The Secret’ doet voorkomen.

Deze avond ga ik in op alle 12 natuurwetten en leg ik je uit hoe je deze wetten kunt inzetten om je doelen te bereiken. Er is tevens ruimte voor persoonlijke vragen en ik zal een aantal van mijn persoonlijke manifestatie verhalen delen ter inspiratie.

 

 

Aanmeldlink
Aanmelden

 

 

 

 

 

 

 

24 maart > LIVE stream via Facebook

Levensdoel

‘Wat is mijn doel op aarde?’

‘Hoe kan ik de hemel op aarde ervaren en me werkelijk gelukkig en vervuld voelen?’

In mijn praktijk krijg ik deze vragen vaak gesteld. Er is in de media zoveel te doen over religie, spiritualiteit en zingeving dat veel mensen verward raken en met veel vragen blijven zitten.

In de afgelopen 2 jaar heb ik veel gewerkt met Human Design en de Genekeys en ontdekt dat er collectieve doelen zijn en persoonlijke doelen.

In deze avond ga ik dieper in op de collectieve doelen en is er tevens (beperkte) ruimte voor aandacht voor je persoonlijke doelen. Bij het aanmelden voor deze avond is het belangrijk om je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats te vermelden.

 

Aanmeldlink

 

 

 

 

 

 

 

31 maart > LIVE stream via Facebook

Stress

Wanneer je regelmatig stress in je leven ervaart mag je deze avond niet missen. Je zult inzicht krijgen in wat stress is, wat het met je doet, en nog veel belangrijker, je zult naar huis gaan met een paar simpele methodes om in te zetten wanneer je stress ervaart zodat je dit snel en effectief kunt ombuigen.

Tevens ga ik in op het fenomeen collectieve stress en behandel ik stress als energetische frequentie en het effect ervan op de gebeurtenissen in je leven.

 

Aanmeldlink

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

Deelname kost € 25,- per avond en kan per thema avond geboekt worden door op de bovenstaande buttons te klikken.

Je komt dan op een beveiligde pagina van Tikkie (onderdeel van ABN Amro) terecht waar je via Ideal de betaling kunt uitvoeren. Klik eerst onder het bedrag op ‘Berichtje toevoegen’ en vermeldt daar je naam en je e-mailadres. Vervolgens kies je je bank en rond je de betaling af.

Je betaling geldt als aanmelding. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de link naar de besloten Facebook groep.