Skip to content

Het Spectrum online

 

Wil je veerkrachtiger omgaan met alles wat er in je leven speelt?

Het Spectrum online is de voor iedereen toegankelijke versie van mijn succesvolle 1:1 Spectrum coaching programma waarbij EFT, Human Design, energy psychology coaching en aromatherapie zijn samengebracht tot een uniek systeem waarbij aandacht is voor het in balans brengen van 9 essentiële menselijke condities. In hun hoogste expressie liggen deze 9 condities aan de basis van genezing, volwassenheid, gezondheid en veerkracht.

Deze online groepsversie bestaat uit 10 online groepssessies verdeeld over ca. 20 weken met toegang tot een besloten Facebook groep voor extra begeleiding en toegang tot aanvullend materiaal.

Het Spectrum programma is ontstaan vanuit het idee dat alles wat in je human design, in je persoonlijke blauwdruk, wordt weergegeven op een spectrum ligt. In feite zijn alle archetypen, eigenschappen en ideeën neutraal en hebben ze een heel spectrum van expressies hoe ze in je leven kunnen voorkomen. Je kunt je machtig of machteloos voelen. Je kunt je geliefd of onbemind voelen. Je kunt zeker zijn van je beslissingen of overal aan twijfelen.

Alle onderdelen van je human design, elk deel van de kaart bevindt zich op een spectrum en heeft dit potentieel voor lage expressie en voor hoge expressie.

In de kern van deze onderdelen, in de kern van jou zijn negen essentiële menselijke condities die ervaren dienen te worden in hun hoogste expressie. Het zijn menselijke behoeften die we hebben vanaf het moment dat we werden geboren. Wanneer op een gezonde, passende manier aan deze behoeften wordt voldaan, zijn we in staat om de hoogste expressie van onszelf te zijn.

Deze negen condities beïnvloeden hoe we ervoor kiezen om ons human design uit te drukken en wat we kiezen te manifesteren in ons leven. Wanneer we een trauma ervaren of als we ervaringen hebben die ons doen geloven dat we minder zijn dan wat we werkelijk zijn, als we de verbinding met onze plek op aarde verliezen, dan beïnvloedt ons dat vaak op het niveau van deze condities. We leven niet langer de hoogste uitdrukking van deze condities en vormen dan een beschermende identiteit, vaak ook ons ego genoemd. Een identiteit waaruit we leven als onderdeel van ons verhaal, die ons beschermt tegen de pijn van een lage expressie van deze menselijke condities.

In het Spectrum programma verwijderen we de beperkende overtuigingen, de verhalen die je in een lage expressie houden van deze condities en we onderzoeken de mogelijkheid om beschermende identiteiten te ontmantelen, zodat je weer kunt leven met een ander begrip van wat er nodig is om veilig te zijn en hoe je een leven kunt creëren vanuit een bewustere plek in plaats van vanuit een reactieve en getraumatiseerde plek.

De verhalen die je hebt over wie je bent, de herinneringen, de overtuigingen, de emotionele artefacten, je voorouderlijke afkomst en meer. Deze verhalen beïnvloeden welke potentiëlen uit het oneindige kwantumveld van mogelijkheden je naar je huidige realiteit trekt. Wanneer we dat verhaal veranderen brengen we nieuwe mogelijkheden in onze wereld binnen, gebaseerd op een nieuw ontwikkeld verhaal dat de waarheid vertelt van wie je werkelijk bent, je echte authentieke verhaal.

 

Wat zijn nu die 9 essentiële menselijke condities?

Liefde is je geliefd en geaccepteerd voelen zoals je bent.

Empowerment is het gevoel controle te hebben over je leven.

Moed is weten hoe je je vreugde kunt vervullen en je niet te laten stoppen door angst.

Besluitvaardigheid is het vermogen om te weten hoe je kunt kiezen wat goed voor je is.

Emotionele wijsheid is het vermogen om emotionele energie te gebruiken als creatieve, opzettelijke creatieve kracht en te weten hoe je je emotionele wijsheid aanboort, voorkomt dat je compromissen sluit over wat je wilt in het belang van anderen.

Zelfvertrouwen is je vermogen om jezelf te vertrouwen, je eigen verbinding met je wijsheid en je innerlijke weten.

Vitaliteit is het vermogen om je energie volledig tot uitdrukking te brengen, zodat je dagelijks in staat bent om alles te doen wat je wilt en moet doen om een ​​overvloedig leven te creëren, waarbij de nadruk ligt op doen.

Authenticiteit de vrijheid die je voelt om echt te zijn wie je bent in de wereld.

Eigenwaarde is de diepte en de kennis om te weten hoe waardevol en kostbaar je bent.

 

Als bonus ontvang je bovendien toegang tot 4 ondersteunde EFT meditaties.

 

 

Pascalle heeft het gehele Spectrum programma inmiddels doorlopen en wil haar ervaring graag delen:

 

‘Rianne, mijn redder in nood. Na al diverse keren bij Rianne te zijn geweest heb ik wederom een bodyscan laten maken. Ik voelde nml. dat ik niet goed in mijn vel zat. Ik bleek tegen een burnout aan te zitten. Rianne opperde dat de EFT (Emotional Freedom Techniek) wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb haar raad opgevolgd en we zijn vijf maanden aan de slag gegaan samen. Ze heeft mij net als anders weer liefdevol en geduldig begeleid tot waar ik nu weer sta. Krachtig en energiek! Mijn mindset gereset en klaar voor de toekomst samen met de kennis en handvaten die ik van Rianne heb mogen ontvangen.’

Pascalle Gulikers

 

Voel jij dat dit programma voor jou is?

Denk dan niet langer na!

De eerste 3 aanmeldingen ontvangen namelijk de volledige serie ondersteunde aromatherapie balsems t.w.v. € 88,00 cadeau.

Hoe is het groepsprogramma opgebouwd?

De eerste sessie is een Masterclass over Human Design. Tijdens deze Masterclass ga ik dieper in op wat Human Design is en hoe je Human design kunt gebruiken om krachtige en goede beslissingen voor jezelf te nemen en te leven vanuit je hoogste potentieel. Dit doe ik door de 5 types in Human Design uitgebreid te bespreken zodat je direct inzicht hebt in een belangrijk onderdeel van je persoonlijke Human Design.

Wil je graag een persoonlijke en diepgaande uitleg van jouw Human Design, kies dan voor de VIP optie en ontvang bovenop de 10 groepssessies een 1:1 persoonlijke profiellezing van 90-120 minuten.

 

Na deze Masterclass volgen 9 groepssessies en werken we met behulp van EFT, visualisaties, bewustzijns- en droominzicht vragen aan het in balans brengen van de 9 essentiële menselijke condities en creëren we een nieuw verhaal, vrij van oude overtuigingen die je binnen de laagste expressie van deze condities hebben gehouden.

Voor iedere sessie ontvang je toegang tot een voorbereidende audio met opdrachten en tussen de sessies ontvang je extra begeleiding in een besloten Facebook groep en is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.